Зменшення трудовитрат при розрахунку зарплат і формуванні звітності у IT-проектах

14 мая, 09:02 Технологии 4366 0

Розрахунок і нарахування зарплат (Payroll) у аутсорсингових IT-компаніях, особливо з великим штатом співробітників, може мати свої складності.

ITFin дозволяє повністю автоматизувати цей процес: зменшити трудовитрати, мінімізувати помилки у розрахунках і гарантувати формування усієї необхідної звітності для контролюючих органів.

Розрахунок зарплати здійснюється автоматично на основі звітування робочих годин співробітниками проектів через вбудований у програму тайм-трекер.

Зарплата нараховується натисканням однієї кнопки, система плюсує усі години у трекері конкретного працівника і нараховує зарплатню згідно з домовленістю з замовником проекту.

Бухгалтер і менеджери можуть додавати бонуси, вносити правки. Коли зарплата погоджена і правок вже нема, вона може бути опублікована.

Після цього її бачать співробітники, яким нараховується зарплата, і інші працівники компанії, кого стосується ця інформація.

Далі співробітники, які працюють згідно договорів ФОП, можуть одразу із системи завантажити інвойси для подачі в банк, щоб затвердити зарплату.

Програма передбачає веріфікацію нарахованої зарплатні з проджект-менеджером, який може контролювати, редагувати і формувати звіт, наприклад, відправити замовнику проекту, якщо надійшла така вимога. Оформити заявку на безкоштовну демо-версію можна цим за посиланням.

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все