Сергій

13 ноября, 09:59 Учеба 3867 0

Постійне поглинання нової інформації дуже важливо в будь-якій сфері.
Необхідно мати стабільну мотивацію, щоб навчитися ставити цілі та досягати їх, самонавчання допомагає бути прогресивним, перспективним і йти в ногу з часом. Уважне ставлення до цього процесу дозволить зрозуміти та засвоїти отриманні знання, які залишаться на довгий час.
Тому ми вирішили підготувати рекомендація із 3 книг з ких варто починати своє знайомство із тестуванням. Якщо вас цікавить подібний контент підписуйтесь на нашу спільноту у FB YozmaTech  

 

Ось наш топ 3 книг для початківців:

?

 

“Тестування програмного забезпечення” — Сем Канер

Це одна з ключових книжок в якій декілька іменитих фахівців розкриють вам всі підводні камені тестування. Поради які ви отримаєте підійдуть як новачкам, так і професіоналам.

Після прочитання ви зрозумієте свою роль в розробці, та зможете правильно будувати процес, оскільки отримаєте відповіді на широкий спектр питань, та реальні приклади.Також хочу застерегти, що вийшла вона у далекому 1993 році, та моментами важка і далеко не кожен може її подужати, але теорія, яку ви отримаєте, здатна підготувати чудову базу знань.

?

“Тестування DOT COM або Посібник по жорстокому поводженню з багами в інтернет-стартапах” — Роман Савін

Цю книгу ви знайдете в будь-якій підбірці книг на тему тестування, адже це олдскульна класика для будь-кого хто починає знайомитись із тестуванням.

Вона складається з особистого досвіду освоєння професії автором в інтернет-компаніях США.

Тут вас простою мовою знайомлять із процесом виявлення багів. Ви дізнаєтесь ключові поняття, та значення тестування.

Однозначно інформація з цієї книги чудово підійде для знайомства з професією і загальним розумінням базових процесів, на мою думку, це найвдаліший вибір для початківця.

?

“Як тестує Google?” — Уіттакер Д., Арбон Д., Каролло Д.

З цієї книги ви дізнаєтесь принципи, на яких побудовано тестування в Google, як влаштовані процеси, як організовані команди, які техніки використовуються.Тут для вас відкриється занавіс проходження співбесід у гуглі, так і ключових моментів роботи тестера в тех. гіганті. Основний посил цієї книги це те що якість — завдання всієї команди, його треба вбудовувати в продукт. Подача матеріалу дуже легка з професійним гумором, ілюстраціями та прикладами. Одним словом книга читається на одному диханні та викликає великий інтерес. Думаю для багатьох ця книга стане провідником у світ тестування.

Надіюсь вище перечислені книги будуть корисні вам у вивченні чогось нового

 

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все