Стартує розмовний клуб англійської мови для IT від Innovecs та Happy Paw

5 февраля, 12:39 Учеба 4014 0

Спілкуйся англійською в InnoHub та допомагай пухнастим підлеглим Happy Paw! “Mrrr, meow”, — кажуть здорові котики. Так вони дякують за турботу та допомогу, яку отримують завдяки добрим серцям. Всі реєстраційні внески учасників розмовного клубу спрямовуються на щеплення безпритульних тварин фонду Happy Paw.

 

У InnoHub стартує Lean Coffee Speaking Club for IT people. Кожного понеділка о 19:30 на учасників чекатимуть цікава розмова та прокачування розмовної англійської з нейтів спікером Скотом Стівенсоном. 

Тепер ви можете практикувати технічний сленг та допомагати вакцинувати безпритульних тварин, адже всі кошти від реєстраційних внесків будуть витрачені на щеплення котиків фонду Happy Paw!

? Коли: 8 лютого о 19:30

? Де: InnoHub (офіс Innovecs, м. Київ, бул. В. Гавела, 6-3, 13 поверх)

? Реєстрація: http://bit.ly/2YLT91P (кількість місць обмежена)

? Вартість: від 50 грн. (сплата благодійного внеску до фонду Happy Paw).

«Коли ми вирішили організувати в InnoHub розмовний клуб з англійської, нам хотілося зробити дійсно цінний проєкт, а не чергові мовні курси. Так ми поєднали приємне з корисним — зв'язалися з Happy Paw і запропонували реєстраційні внески наших гостей відправляти на допомогу підлеглим фонду. 

Завдяки цьому сотні безпритульних кошенят будуть вакциновані та зможуть жити більш здоровим життям. Невеликий внесок однієї людини у свій розвиток і в порятунок одного кота здається краплею в морі, але якщо таких людей десять або сто, їх дії можуть позитивно вплинути на тисячу тварин», — каже Влад Копанько, VP of Delivery в компанії Innovecs.

 

Чому саме Lean Coffee Speaking Club? Цей розмовний клуб побудований на взаємодії учасників в окремих групах, тому попри те, що на заняттях буде 20-30 учасників, всі вони встигнуть поговорити та попрактикувати англійську.

На Lean Coffee Speaking Club використовується принцип реальних agenda-less мітингів, що актуально для IT-сектора. Учасники обговорюватимуть лише ті теми, які їм дійсно цікаві — до 5 різних тем за зайняття.

Протягом усієї зустрічі Скот Стівенсон буде моніторити всі групи, а в кінці проведе error correction session: обговорення найчастіших помилок, які допускали учасники. Викладач з 15+ роками досвіду не тільки практикує сучасну технічну англійську та володіє топовими методиками викладання, але й має досвід в IT та регулярно відвідує технічні конференції. 

Крім англійської, Скот викладає акторську майстерність та public speaking, тому зможе також підготувати учасників до важливих презентацій та провести заняття з постановки англійської вимови, мови та дикції.

 

«В час, коли світ знаходиться в паніці та пошуку порятунку для людей, мало хто замислюється про потреби безпритульних тварин. Це велика проблема, яка нікуди не зникла, а навіть і посилилася. Фонд Happy Paw вже понад 8 років допомагає безпритульним тваринам. Раді співпраці з IT-сектором, люди з якого готові допомагати нам знайти домівку для кожного з пухнастиків», — коментують в фонді Happy Paw.

 

Захід проходитиме з урахуванням вимог законодавства щодо запобігання поширенню COVID-19. 

Є запитання? Ми на зв'язку: moderated

Реєструйся за посиланням http://bit.ly/2YLT91P, допомагай котикам та спілкуйся англійською! See you at InnoHub!

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все