13 жовтня на Nintendo Switch з'явиться Batman: Arkham Trilogy

  • 16 августа, 07:43
  • 3682
  • 0

У червні Warner Bros. Games оголосила про випуск трилогії Batman: Arkham Trilogy на Nintendo Switch в осінній період. На консолі Switch 13 жовтня буде доступний комплект із грою Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City та Batman: Arkham Knight, включаючи всі додаткові розширення для цих трьох ігор.

Компанія Turn Me Up Games, яка вже допомогла з підготовкою ігор Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 та It Takes Two для Nintendo Switch, також займалася портуванням серії Batman: Arkham Trilogy. Перша гра у трілогії, Batman: Arkham Asylum, вийшла у 2009 році і розпочала захоплюючу історію, в якій Бетмену доводиться зіткнутися з численними своїми найстрашнішими ворогами. Джокер планує захоплення притулку Аркхем, і Бетмен мусить взяти на себе відповідальність за зупинку його злочинного плану, а також розраховувати з ворогами, такими як Харлі Квінн, Бейн, Крокодил-вбивця, Отруйний Плющ і Опудало.

У сиквелі 2011 року, Batman: Arkham City, дія розгортається на значно більшій території Ґотема, де з'являються класичні антагоністи, такі як Містер Фріз, Дволикий і Пінгвін. У 2015 році компанія Rocksteady продовжила цей захоплюючий наратив з випуском Batman: Arkham Knight, в якому з'явився трансформований бетмобіль, що дозволяє переміщатися по відкритому світу.

Однією з ключових особливостей всієї трілогії є м'язисті та динамічні бої, які надають грі вишуканості. Стелс-механіка та різноманітні головоломки додають грі глибини. Якщо ви досі не мали можливості пограти у ці ігри та є фанатом Темного Лицаря, то вони точно заслуговують на вашу увагу. Варто відзначити, що на інших гральних платформах ці ігри, ймовірно, будуть доступні за меншою ціною, принаймні, упродовж наступних кількох місяців.


Теги: ігри
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все