18-річний студент подав до суду на Apple: головні подробиці

  • 24 апреля, 08:00
  • 4094
  • 0

18-річний американець Усман Бах вимагає у техногиганта Apple відшкодувати йому 1 млрд доларів з-за недоліків в системі розпізнавання осіб, яка використовується в фірмових магазинах компанії. Зазначимо, що справа не тільки в якихось помилках, а справа в репутації користувачів з-за несправної системи. 

Як пише Bloomberg, в листопаді минулого року студента заарештували у нього вдома в Нью-Йорку, звинувативши в серії крадіжок в магазинах Apple.

При цьому до ордера на його арешт додавалася фотографія підозрюваного, який, як стверджує Бах, зовсім на нього не схожий. До того ж, у нього є алібі: в день злочину він перебував на своєму випускному в Нью-Йорку, а магазини Apple обікрали в штаті Массачусетс. Судячи з настрою хлопця, його алібі підтвердилося, і тепер він має намір отримати гроші за компенсацію від яблучної корпорації через суд.

Сам хлопець пояснює те, що трапилося тим, що зловмисник міг виявити раніше втрачені їм учнівські водійські права і використовувати їх як посвідчення особи у магазинах. Враховуючи, що система розпізнавання осіб працює не так добре, як цього хотілося б компанії, система могла зв'язати ім'я Баха з особою зловмисника. Чи зможе хлопець отримати компенсацію від Apple - дізнаємося після судового розгляду.


Теги: Apple суд
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все