20 стартапів з України боротимуться за перемогу в Kyiv Tech Hub

  • 20 октября, 08:38
  • 4585
  • 0

Київ, 19 жовтня 2020 р. – 22 жовтня в Києві під час фіналу менторської програми Polish-Ukrainian Startup Bridge (PUSB) жюрі відбере найперспективніші стартапи з України. Серед фіналістів – двадцять інноваційних проектів, що змагатимуться за призи загальною вартістю 50 000 злотих. Фінал проекту, реалізованого Міністерством Фондів і Регіональної Політики та Фондом Cпівпраці Польщі, відбудеться у гібридному форматі: окрім того, щоучасники зустрінуться у Києві в БЦ «Леонардо», конференція транслюватиметься увідкритому доступі на Facebook сторінці проекту.

Kyiv Tech Hub – це підсумкова конференція, організована в рамках програми Polish-Ukrainian Startup Bridge, що реалізується фундацією «Фонд Cпівпраці» спільно з Міністерством Фондів таРегіональної Політики Польщі. Метою проекту є визначення найкращих бізнес-ідей під час регіональних зустрічей в різних містах на території України, проведення преакселерацї звідібраними проектами у онлайн-форматі з досвідченими експертами PUSB, та забезпечення найкращим з цих проектів прямого контакту з представниками польських інвестиційних фондів.

Співфінансування розвитку проектів та наставництво від досвідчених експертів з Польщі – це додатковий імпульс до розвитку стартапів, які хочуть збільшити масштаби своєї діяльності або ж завоювати глобальні ринки. Отримавши понад 60 заявок на участь у цьогорічній едиції програми, ми відібрали 20 з них до фіналу. Саме вони представлять свої ідеї вже цього четверга, 22 жовтня, під час конференції Kyiv Tech Hub у Києві, підбиваючи підсумки нашої діяльності, – говорить Яцек Островський, член правління «Фонду Співпраці».

Програму конференції розділено на два дні. Першого дня відбудуться виступи практиків ринку інновацій, конкурс для стартапів та оголошення переможців конкурсу. А п’ятниця, 23 жовтня, – цеможливість здобути увагу інвесторів, готових підтримати розробку інноваційних рішень з України, завдяки запланованим заздалегідь зустрічам 1:1 з представниками польських інвестиційних фондів.

Бізнес-наставництво

В рамках проекту Polish-Ukrainian Startup Bridge молоді підприємці з України взяли участь у п’ятимісячній менторській програмі. Для команд це був цікавий, напружений та багатий на події період, адже кожен з них відбув щонайменш п’ять індивідуальних зустрічей з досвідченими наставниками та підприємцями з Польщі, які допомагали їм в розвитку їх ідей.

Усі 60 стартапів, які подали заявку на участь у проекті, мали змогу вдосконалити свою бізнес-ідею разом з нашими експертами. Варто зазначити, що участь у менторських сесіях допомогла молодим підприємцям знайти правильний напрямок для розвитку свого проекту, – каже Лукаш Ковалік, венчурний партнер в Simpact VC. 


 Відібрані фіналісти

Серед ідей, які пройшли до фіналу, є стартапи з ігрового сегменту, постачальники рішень для медицини чи теж будівництва.

 Під час першого дня конференції свої проекти будуть презентувати: AnimAR, Uniorder, WareTeka, River Solar, Harmix, Re-leaf TEXTILE, Caretech Human, Elomia, Fiway, Impulsar, Projectium.Network, CHillinger, CarpeDiem, Lawyerd!, MedLed, NADC, IOON, Desnovation, Agrodynamix oraz Auther.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все