У світі вперше проведуть конкурс краси для ШІ-моделей Miss AI

  • 22 апреля, 10:17
  • 1476
  • 0

Створені за допомогою штучного інтелекту моделі можуть позмагатися за звання цифрової «Міс Світу» — першого у світі конкурсу краси серед ШІ. Головний приз становить $5 000.

Журі та критерії оцінювання

  1. Переможниць «Міс Штучний Інтелект» оцінюватимуть не тільки за їхню красу, а також за майстерність і використання інструментів ШІ, що застосовувались для їхнього створення, та за впливовість у соціальних мережах.
  2. Учасниць оцінюватиме група з чотирьох суддів, до якої входять дві найбільші світові впливові особи, створені ШІ, — Емілі Пеллегріні та Айтана Лопес.
  3. Також до складу журі входять дві реальні людини: маркетинговий експерт Ендрю Блох, а також головна суддя конкурсу «Міс Велика Британія» та історикиня конкурсів краси Саллі-Анн Фосетт.

Призи та наступні етапи

  1. Переможниці отримають грошовий приз, доступ до програми менторства та PR-підтримку на загальну суму $20 000.
  2. Для участі в конкурсі творцям ШІ необхідно подати зображення своїх творінь. Також потрібно буде відповісти на низку запитань і розповісти детальну інформацію про технології, які використовувались.
  3. З тисяч заявок, які очікують організатори, відберуть десятку фіналісток. Трьох переможниць конкурсу оголосять на онлайн-церемонії нагородження у травні.

Нова ера краси?

Головна суддя вважає, що конкурс, який поєднує традиційні конкурси краси з технологіями, є «велетенським кроком вперед».

Він відбувається майже через 150 років після першого у світі реального конкурсу краси. Цікаво, що цього року організація Miss Universe скасувала вікові обмеження та дозволила брати участь заміжнім жінкам і мамам.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все