Activision раптово збільшила вартість своїх ігор в Україні

  • 17 октября, 12:59
  • 3864
  • 0

В Україні ціни на ігри від Activision на платформі Steam раптово зросли після придбання компанією Microsoft. Зміни вплинули на переважно старі ігри, що раніше були створені цією фірмою. Інформація про це була оприлюднена на Steamdb.

Недавні цінові зміни в іграх Activision на Steam в Україні не вплинули на останні релізи, такі як Call of Duty: Black Ops Cold War та Call of Duty: Modern Warfare, які залишаються на своїх попередніх цінових рівнях. Проте, старі ігри, зокрема Call of Duty: Ghosts Complete Bundle, раніше доступні в діапазоні від 400 до 700 гривень, зараз коштують приблизно 1 300 гривень, в залежності від видання гри. Ця зміна означає збільшення цін на 27%.

Варто зауважити, що деякі оновлені ціни перевищують рекомендації компанії Valve для гравців в Україні через платформу Steam. Наприклад, Valve рекомендувала ціну на гру Call of Duty: Infinite Warfare близько 1 125 гривень, у той час як Activision встановила ціну на 2 035 гривень.

Зміни цін також стосуються інших ігор від Activision, включаючи гру Sekiro: Shadows Die Twice від студії FromSoftware, ціна на яку зросла з 1 608 до 2 035 гривень.


Теги: Microsoft ігри
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий