Аксесуар Ring Pet Tag призначений для допомоги власникам знаходити свого загубленого домашнього улюбленця

  • 14 сентября, 11:46
  • 3740
  • 0

TechCrunch повідомляє, що компанія Ring, яка є частиною Amazon, представила новий аксесуар під назвою Pet Tag, призначений для допомоги власникам знаходити своїх загублених домашніх тварин.  Аксесуар включає в себе QR-код, який потрібно розмістити на ошийнику домашньої тварини. У разі загублення тварини, особа, яка знайде її, може сканувати QR-код для допомоги у її поверненні додому. Після сканування QR-коду власнику надсилається повідомлення про те, що QR-код був відсканований.

Аксесуар включає в себе QR-код, який потрібно розмістити на ошийнику домашньої тварини. У разі загублення тварини, особа, яка знайде її, може сканувати QR-код для допомоги у її поверненні додому. Після сканування QR-коду власнику надсилається повідомлення про те, що QR-код був відсканований.

Після сканування QR-коду, особа, яка знайшла тварину, може переглянути інформацію, яку власник вказав у профілі свого улюбленця, таку як стан здоров'я. Якщо власник активував функцію "Зв'язатися зі мною" у профілі свого улюбленця, то особа, яка знайшла тварину, може встановити зв'язок з власником для повернення улюбленця.

Проте Pet Tag не включає GPS-функціонал та не може використовуватися для визначення місцезнаходження втраченої тварини. Фактично він виступає заміною звичайного нашийника, на якому вказана особиста інформація власника, яка необхідна для зв'язку з тим, хто знайде тварину. Однак Pet Tag додає захист особистої інформації власника і дозволяє додавати більше інформації, яка зазвичай не вміщується на звичайному нашийнику. На даний момент Pet Tag доступний для передзамовлення в США за ціною $9,99, а відправлення аксесуара розпочнеться з 4 жовтня 2023 року.


Теги: додаток
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все