Аналітична компанія IDC повідомляє про збільшення ринку носимих пристроїв

  • 25 сентября, 05:45
  • 3747
  • 0

Згідно з даними аналітичної компанії IDC, ринок носимих пристроїв у другому кварталі показав зростання на 8,5% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, досягнувши поставки у розмірі 116,3 мільйонів пристроїв. У п'ятірку найбільших брендів увійшли Apple, Xiaomi, Imagine Marketing, Huawei та Samsung. Збільшення обсягів продажів wearable-пристроїв в багатьох аспектах визначається зниженням середніх цін на них, що стало результатом зростання конкуренції та спроб роздрібних торговців зменшити свої запаси.

Зараз, окрім основних функцій відстеження фізичної активності, таких як кількість кроків та дистанція пробігу, споживачі вимагають комплексного підходу до оцінки свого стану здоров'я. Це відкриває можливість для додаткових функцій, таких як моніторинг сну, відновлення, оцінка готовності та відстеження рівня стресу.

За прогнозами IDC, обсяг постачання носимих пристроїв у 2023 році складе 520 мільйонів одиниць, що на 5,6% більше, ніж у 2022 році. З цієї кількості навушники становитимуть найбільшу частку, а саме 62% від усіх поставок носимих пристроїв. Згідно з прогнозами IDC, до кінця 2027 року обсяг постачання зросте до 625,4 мільйонів пристроїв, що відповідає річному темпу зростання на рівні 4,7%.

Очікується, що найвищий приріст у цьому році продемонструє сегмент розумних годинників, зростання якого становитиме 11,3%. Постачання навушників зросте на 4,5%, водночас продажі фітнес-трекерів знизяться на 8,8%. Інші категорії носимих пристроїв також покажуть приріст на рівні 6,8%, але їх загальний обсяг у кількісному вираженні складе всього 1,8 мільйона одиниць.


Теги: Apple xiaomi
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все