Animoca Brands залучила інвестиції в розмірі $20 млн для розвитку метавсесвіту Mocaverse

  • 11 сентября, 11:08
  • 3808
  • 0

Гонконгський провайдер блокчейн-ігор Animoca Brands зібрав $20 мільйонів завдяки розширенню випуску звичайних акцій для проекту метавсвіту Mocaverse.

Лідером у фінансуванні став CMCC Global, і серед учасників також були Kingsway Capital, Liberty City Ventures, GameFi Ventures, а також кілька приватних осіб, включаючи Ята Сиу, виконавчого голову і співзасновника Animoca Brands. У рамках цього процесу компанія уклала угоди про майбутній акціонерний капітал з інвесторами, надаючи відповідні опції у вигляді корисних токенів. Animoca Brands використовуватиме залучені кошти для сприяння розвитку проекту, включаючи створення продуктів, підтримку впровадження технології Web3 і розширення геймінгової, культурної і розважальної екосистеми через партнерські програми.

Згідно з офіційним заявленням, Mocaverse працює над розробкою інструментів Web3, які дозволять користувачам створювати цифрову ідентичність, набирати репутацію, заробляти та витрачати бонусні бали. Перший продукт, який запускатиметься, це колекція NFT з правом на власність Moca ID. Ці токени дозволять власникам створювати цифрові персонажі для взаємодії з метавсесвітом Mocaverse.

"Окрім можливості для користувачів приєднатися до активної спільноти, яка розширює економічні можливості, Mocaverse також стане системою цифрової ідентифікації, репутації та лояльності для інших децентралізованих організацій", - заявив Ят Сіу.


Теги: ігри
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий