Apple і Facebook жертвують рукавички та маски для боротьби з коронавірусом

  • 23 марта, 15:29
  • 4094
  • 0

Технологічні гіганти Apple та Facebook закупили маски і рукавички для медперсоналу, що бореться із коронавірусом. Як відомо, по всьому світу заявляють про дефіцит цих матеріалів. Про рішення компаній повідомляє видання San Francisco Chronicle.

Скільки засобів захисту передадуть

Facebook передасть 720 000 масок і півтора мільйона пар рукавичок. Тим часом Apple пожертвує 2 мільйони масок для захисту медиків від коронавірусу. Цікаво, що соцмережа пожертвує маски і рукавички американським медикам, які корпорація закупила після пожеж в Каліфорнії в офіси для екстреного захисту. Серед них будуть маски рівня захисту N95, а також базові хірургічні пов'язки.

"Медики й лікарі вкрай потребують захисного обладнання. Аби допомогти, Facebook пожертвував 720 тисяч масок зі свого резерву на випадок надзвичайних ситуацій….Працюємо над тим, аби надати ще мільйони масок", –  заявив глава Facebook Марк Цукерберг.

Apple передає маски з рівнем захисту N95. ЇХ передадуть медичним установам в США і Європі.

Статистичні дані про коронавірус

Станом на 23 березня, в світі підтвердили понад 353 тисячі випадків захворювання на COVID-19. Внаслідок вірусу загинули 15 418 людей. При цьому понад 100 тисяч людей вилікувались.

США займає третє місце за кількістю хворих на коронавірус. 23 березня у цій країні лабораторно підтвердили 35 232 випадки зараження коронавірусом. COVID-19 забрав життя 459 людей.


Теги: Apple facebook
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все