Apple готує оновлення Safari: отримає ШІ-функції та видалятиме небажаний контент

  • 2 мая, 14:00
  • 1951
  • 0

Компанія Apple тестує нову версію свого браузера, Safari 18, яка включатиме оновлений інтерфейс, покращені функції блокування контенту та новий інструмент підтримки штучного інтелекту. Очікується, що оновлення буде випущене пізніше цього року разом з оновленнями операційних систем iOS 18 і macOS 15.

Чого нового очікувати?

  1. Інтелектуальний пошук: Цей інструмент, заснований на технологіях штучного інтелекту Apple, може автоматично виділяти ключові слова та фрази на сторінці, а також генерувати коротке текстове резюме її вмісту.
  2. Web Eraser: Ця функція дозволить користувачам видаляти зайві або небажані елементи з відкритих сторінок: банери, картинки або цілі текстові блоки.
  3. Оновлений інтерфейс користувача: В адресному рядку Safari з’явиться спеціальне меню, яке об’єднає багато різних налаштувань, таких як масштабування сторінки, блокування контенту та управління розширеннями.

Очікується, що Apple офіційно представить оновлення на щорічній конференції WWDC24, яка відбудеться 10 червня 2024 року.

Нещодавно Apple випустила серію нових моделей штучного інтелекту, що оптимізовані для роботи на пристроях компанії. Цей крок свідчить про наміри Apple запровадити ШІ локально на iPhone та інших гаджетах.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все