Apple iPhone 12 все ще може отримати підекранний Touch ID

  • 27 апреля, 10:51
  • 3870
  • 0

Сьогодні відомий в Китаї веб-сайт Economic Daily заявив, що Apple розробляє iPhone 12 з підекранним сканером відбитків пальців. За їхніми словами, такий хід з боку компанії не лише серйозно підніме хвилю покупок смартфонів, а й покращить постачання для таких компаній, як TSMC, Daliguang, Hon Hai тощо.

Також у звіті ідеться про співпрацю Apple, BOE Technology та Qualcomm щодо ультразвукових сканерів відбитків пальців в OLED екранах. Наразі, ця технологія повністю контролюється Qualcomm та GIS-KY. Марк Ґурман від Bloomberg раніше говорив, що не варто очікувати подібного сенсора від Apple. Інсайдер Джон Проссер не згадував про підекранний сканер відбитків пальців. Навіть відомий аналітик Мінґ-Чі Куо заявляв, що не варто очікувати підекранний Touch ID раніше 2021 року.

Нещодавно вже з’являлися дані про підекранний сканер Touch ID. Зазначалося, що першим його буде використовувати новий планшет iPad Air. Якщо ж Apple наважиться інтегрувати його в iPhone 12, то швидше за все, тільки у топову модель.


Теги: apple iphone 12
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все