Apple Music тестує можливість імпорту музики з інших сервісів, зокрема Spotify

  • 21 февраля, 07:00
  • 3752
  • 0

Сервіс потокового аудіо Apple Music тестує нову функцію, яка дозволить користувачам імпортувати пісні та плейлисти з конкуруючих платформ, як-от Spotify. Наразі вона доступна лише обмеженій кількості користувачів бета-версії програми на Android.

Посилання на цю функцію першим виявив користувач платформи Reddit.

На зображенні, яке він опублікував, можна побачити, що програма Apple Music для Android пропонує «Додати збережену музику та плейлисти, створені в інших музичних сервісах, до вашої бібліотеки Apple Music». Ця опція також з’являється в налаштуваннях програми для Android.

Як з’ясував MacRumors, розробку здійснюють спільно з SongShift – популярним стороннім сервісом для перенесення музики та плейлистів між різними платформами.

Наразі функція не працює повністю, а запити бачать не всі користувачі бета-версії. Це свідчить про ранню стадію A/B-тестування, коли двом випадковим групам показують різні варіанти програми, а потім аналізують їх ефективність.

Сервіси сторонніх розробників для перенесення музики існують вже кілька років, але багато з них мають обмежені можливості без додаткової оплати чи підписки. Поки що немає гарантій, що Apple Music повністю реалізує інтеграцію з SongShift, але якщо це станеться, найімовірніше, функція з’явиться і в застосунку Apple Music для пристроїв Apple.

Цього року Apple вперше дозволить встановлювати програми на iPhone в обхід App Store, але тільки в Євросоюзі. Зміни з’являться в iOS 17.4 у березні.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все