Apple оголосила дату релізу операційної системи iPadOS

  • 11 сентября, 07:43
  • 3845
  • 0

Компанія Apple оголосила дату випуску операційної системи iPadOS для своїх планшетів. Вона стане доступна в якості безкоштовного оновлення 30 вересня.

Її можна буде встановити на iPad Air 2 і новіше, всі моделі iPad Pro, iPad 5-го покоління і новіше, а також iPad mini 4 і новіше. iPad 7‑го покоління отримає її відразу “з коробки”.

iPadOS оптимізована для великих екранів планшетів. В оновленому інтерфейсі головного екрану відображається більше додатків на кожній сторінці. Користувач може включити панель “Сьогодні”, щоб швидко переходити до віджетів і переглядати заголовки новин, прогноз погоди, події в календарі та іншу інформацію. Режим Split View поліпшений: тепер буде простіше працювати з декількома файлами і документами в одному додатку на iPad. А щоб перемикатися між декількома додатками є режим Slide Over.

Також була покращена інтеграція Apple Pencil. Провівши їм вгору від нижнього кута екрану можна розмітити і відправити всю веб-сторінку або документ.

Через додаток “Файли” можна отримати доступ до документів на USB‑накопичувачах і файлових серверах. Веб-сайти відображаються в Safari у вигляді, який найкраще оптимізований для iPad. Крім того, додана підтримка популярних веб-додатків, таких як Squarespace і Google Docs. Також з’явився темний режим і інші нововведення і доопрацювання.


Теги: Apple ipados
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий