Apple працює над модульними бездротовими навушниками

  • 17 апреля, 12:07
  • 3790
  • 0

Як зазначає Bloomberg, Apple працює над новими високоякісними накладними навушниками зі змінними частинами, які кріпляться завдяки магнітам. Компанія працює над двома варіантами продукту. Один з високоякісного матеріалу, схожого на шкіру, а другий призначений для фітнесу.

Bloomberg знає людей, знайомих з цією розробкою. Прототипи навушників, наразі, мають ретро-вигляд з накладками овальної форми і тонкою металевою дугою. Згідно з джерелом, навушники Apple дуже подібні на ті, що на фотографії від Master & Dynamic.

Компанія планує реалізувати модульну конструкцію, яка дозволить користувачам додатково налаштовувати свої навушники. Користувачі зможуть перетворити їх з преміального образу на фітнес і назад. Ці навушники будуть оснащені активним шумозаглушенням, голосовим керуванням за допомогою Siri і сенсорне керування. Очікується, що ціна становитиме близько $ 350. А ґаджет конкуруватиме з навушниками від Bose, Sony тощо.

Інформація про навушники вже кілька разів «просочувалася» через оновлення iOS. У ранній збірці iOS 14 виявили набір символів, які показують, як можуть виглядати навушники. Інший витік стверджує, що компанія представить новинку на WWDC 2020 року, і вони будуть безпосередньо конкурувати з навушниками Bose 700. Є також припущення, що Apple планує закрити бренд Beats, але ніяких підтверджень цьому нема. Також зазначається, що Apple працює над AirPods X, які матимуть ті ж функції, що і Beats X, і запустить їх в кінці цього року за $ 200.


Теги: Apple
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все