Apple відкладає запуск штучного інтелекту на iPhone

  • 30 июля, 15:16
  • 3723
  • 0

Apple відкладає запуск нових функцій на базі штучного інтелекту, які раніше планували включити в оновлення операційних систем iOS 18, повідомляє Bloomberg News. Замість цього, нові можливості з’являться у користувачів лише у жовтні цього року.

  1. Таким чином, ШІ-функції з’являться через кілька тижнів після виходу iOS 18, який запланований на вересень цього року.
  2. Однак вже цього тижня компанія надасть розробникам ранній доступ до Apple Intelligence через бета-версії.
  3. Це рішення означає, що перші моделі iPhone 16 можуть не мати функцій штучного інтелекту відразу після покупки, а користувачам доведеться очікувати на оновлення програмного забезпечення.

Apple Intelligence включає низку функцій, серед яких пріоритезація важливих повідомлень, резюмування веб-сторінок та голосових записів, покращення написання текстів, оновлений голосовий помічник Siri та інтеграція технології ChatGPT від OpenAI. Однак, навіть після запуску в жовтні, не всі функції ШІ будуть доступні.

Компанія планує впроваджувати нові функції Apple Intelligence поступово протягом кінця 2024 та першої половини 2025 року. Крім iPhone, штучний інтелект також з’явиться на планшетах iPad, комп’ютерах Mac з власними процесорами Apple та окулярах доповненої реальності Vision Pro.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий