Apple виправила численні проблеми з випуском iOS 13.2.3 та iPadOS 13.2.3

  • 19 ноября, 13:04
  • 4649
  • 0

Apple випустила iOS 13.2.3 та iPadOS 13.2.3, щоб усунути безліч дивних помилок, які були у випуску iOS 13. Останнє оновлення містить виправлення для функції пошуку системи Spotlight, яка нещодавно була недоступна для деяких користувачів. Тепер пошук повинен працювати узгоджено на рівні системи і в додатках Пошта, Файли та Нотатки.

Якщо ви використовуєте додаток, який завантажує контент у фоновому режимі, і ви помітили це у 13.2.2 або у попередніх версіях, це оновлення виправляє ці проблеми. Оновлення для Пошти виправляє проблеми з отриманням нових повідомлень або цитуванням повідомлень з облікових записів. Також було усунуто проблему, при якій фотографії, посилання й інші вкладення не відображалися належним чином при перегляді деталей в iMessage.

Зараз Apple тестує бета-версії iOS 13.3. Очікується, що вони матимуть деякі досить незначні доповнення. Зокрема, поліпшену підтримку FIDO2-сумісних ключів безпеки, що використовують USB, Lightning або NFC. Оновлення iOS та iPadOS 13.2.3 також містить оновлення безпеки для iPhone та iPad, і ви можете відразу ж завантажити його з меню налаштувань.


Теги: Apple
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий