Apple випустила оновлення з виправленнями для macOS Catalina 10.15.4

  • 9 апреля, 12:05
  • 4041
  • 0

Сьогодні компанія Apple випустила додаткове оновлення для macOS Catalina 10.15.4. Воно підвищує стабільність і безпеку вашого комп’ютера Mac. Нагадаємо, що вчора також вийшло виправлення існуючих проблем для iOS та iPadOS. Це останнє функціональне оновлення цієї версії операційної системи.

Що виправили в macOS Catalina 10.15.4?

Компанія виправила проблему, через яку комп’ютери Mac під керуванням цієї версії не могли брати участь у викликах FaceTime із пристроями під керуванням iOS 9.3.6 і раніших або OS X El Capitan 10.11.6 або раніших. Також усунуто проблему, через яку ви могли неодноразово отримувати запит пароля до облікового запису Office 365.

В цьому оновленні виправлено проблему, через яку MacBook Air (Retina, 13”, 2020 рік) міг зависати в Асистенті настроювання або за від’єднання та під’єднання зовнішнього 4K- або 5K-дисплея. Також усунуто проблему, через яку порт USB Type-C у вашому Mac міг не відповідати. Певні функції можуть бути недоступні в деяких регіонах і на деяких пристроях Apple. Докладніше про безпекову складову цього оновлення йдеться на цій сторінці.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все