Apple зареєструвала нові 16-дюймові MacBook Pro і Apple Watch Series 5

  • 22 августа, 06:54
  • 4052
  • 0

Apple зареєструвала в базі Євразійської економічної комісії цілий набір пристроїв: нові iPad, Apple Watch, iPhone і навіть iPod touch. Більшість з заявок не є новими продуктами, а оновлюють дані бази, але деякі з них все ж представляють ще неанонсовані моделі. 

Серед зовсім нових пристроїв – 16-дюймові моделі MacBook Pro і п’яте покоління Apple Watch. Кілька з представлених в таблиці ідентифікаторів, в тому числі iPhone, з’явилися в базі ще в травні та червні, але тепер у них актуальна версія операційної системи – iOS 13, macOS Catalina і watchOS 6. 

Також, зазначає 9to5Mac, оновлена база підтвердила, що Apple Watch Series 4 будуть продаватися ще як мінімум рік, Series 3 залишиться в продажу до завершення зимових свят.

Як правило, реєстрації нових продуктів відбуваються за кілька місяців до офіційної презентації цих пристроїв. Очікується, що восени разом з новими iPhone керівництво Apple покаже нові моделі iPad всіх доступних лінійок, Apple Watch 6 в корпусі з кераміки і сталі, а також MacBook Pro в новому дизайні.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий