Apple зробила доступним в Україні TV App на iPhone, iPad і Apple TV

  • 14 мая, 10:44
  • 4426
  • 0

Компанія Apple випустила нові версії iOS 12.3 і tvOS 12.3, головною особливістю яких став новий застосунок TV App.

Новинка стала агрегатором для відеоконтенту з більш ніж 150 застосунків, запевнила Apple. Користувачам не доведеться перемикатися між різними програмами для покупки або оренди кіно, можна вибирати стрічки і отримувати рекомендації в єдиному інтерфейсі.

Apple обіцяє добірки редакторів і персональні рекомендації фільмів, засновані на персональних вподобаннях. Втім, зацікавленість застосунком навряд чи виросте тільки завдяки рекомендаціям. Адже високі на тлі регіональних гравців ціни на покупку та оренду фільмів залишилися.

На даний момент застосунок швидше нагадує оновлений iTunes Store. Коли популярні в Україні MEGOGO і oll.tv інтегруються в TV App, — якщо це взагалі трапиться, — невідомо. Одне ясно точно — Netflix відмовився брати участь у цій ініціативі, а тому на його інтеграцію чекати немає сенсу.

Регіональні фішки і Samsung

Для окремих регіонів буде доступний розділ «Діти» з редакторськими добірками, орієнтованими на нешкідливість контенту. Дорослим в окремих регіонах запропонують ще одну вкладу — «Спорт».

У США і деяких країнах користувачі зможуть оформити підписку на телеканали і платити тільки за ті, які їм цікаві. Українцям, як і левовій частці інших країн, ця функціональність вибіркового кабельного недоступна.

Разом c iOS 12.3 Apple додала стрімінг контенту на телевізори Samsung з підтримкою AirPlay 2. Тепер для цього не потрібно тримати Apple TV. Підтримка інших обіцяних виробників з’явитися трохи пізніше.


Теги: Apple iphone tv app
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все