Atlassian планує придбати сервіс відеоповідомлень Loom за близько 1 млрд $

  • 12 октября, 18:13
  • 3825
  • 0

Atlassian, відомий в галузі програмного забезпечення для ефективної співпраці команд, оголосив про свої наміри придбати Loom, популярну платформу для створення відеоповідомлень, яка налічує понад 25 мільйонів користувачів по всьому світу, повідомляє Reuters.

Угоду оцінюється приблизно в $975 мільйонів, з яких приблизно $880 мільйонів буде сплачено готівкою, а решта суми передбачається у вигляді акцій Atlassian. За думкою співзасновників Atlassian, Майка Кеннон-Брукса і Скотта Фаркуара, інтеграція технології Loom у продукти Atlassian, такі як Jira та Confluence, дозволить користувачам використовувати відео у своїх робочих процесах.

Наприклад, інженери будуть мати можливість візуально фіксувати проблеми у Jira, керівники компаній зможуть використовувати відео для спілкування зі своїми співробітниками, команди з продажу зможуть надсилати індивідуальні відеооновлення клієнтам, а відділи кадрів зможуть адаптувати нових працівників за допомогою персоналізованих відеовітань.

Loom залишиться доступним як самостійний продукт, а після завершення угоди буде інтегрований у всю лінійку інструментів Atlassian, щоб клієнти могли додавати відеоповідомлення до своїх робочих процесів у всіх відповідних інструментах.

Очікується, що угода буде офіційно укладена в березні 2024 року, за умови отримання необхідних регуляторних дозволів.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи