Битва програна? Проривний месенджер з iMessage для Android видалили з Play Store

  • 16 января, 12:01
  • 3729
  • 0

Після опору Apple месенджер Beeper Mini, який надавав користувачам Android ексклюзивний доступ до технології iMessage, було видалено з магазину програм Google.

Розробники месенджера повідомили користувачам, що видалили Beeper Mini із Play Store. Тепер месенджер доступний лише для завантаження. Зараз у Beeper продовжують роботу над удосконаленням програми, прагнучи зробити його основним своїм продуктом.

«Зараз наш пріоритет № 1 - додаток Beeper для Android. … Наше красиве і швидке додаток Beeper Mini тепер є основою абсолютно нового додатка Beeper для Android. Зараз ми додаємо решту 14 мереж чату. Це абсолютно новий додаток з новим дизайном, створений для максимальної швидкості та продуктивності. Друзі з Android - радійте», - заявляє розробник.

Крім цього, Beeper також працює над підвищенням продуктивності для Beeper Desktop, покращенням мостів Linkedin, Instagram та Google Messages тощо.

Нагадаємо, Apple запустила свій безкоштовний сервіс миттєвих повідомлень iMessage ще 2011 року. Він є альтернативою SMS та MMS для користувачів із пристроями на iOS або macOS і дозволяє надсилати текст, документи, фотографії, відео, контактну інформацію.

Численні розробники намагалися змусити iMessage працювати на Android-пристроях. Beeper Mini, що забезпечила приєднання безпосередньо до служб Apple, називали найдивовижнішою з таких програм. Після випуску програми розробник зіткнувся з протидією з боку Apple, яка закрила лазівки, що дозволили Beeper Mini працювати з iMessage. Після місяця спроб компанія Beeper відмовилася від мети надати користувачам повний доступ до системи обміну повідомленнями.

Суперечка між компаніями привернула увагу американських законодавців. Конгресмени звернулися до Міністерства юстиції США із проханням розслідувати «потенційне антиконкурентне ставлення» Apple до Beeper.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий