Brave Software скоротила 9% свого персоналу

  • 9 октября, 17:57
  • 3814
  • 0

Розробник браузера Brave, компанія Brave Software, провів скорочення штату на 9%. Інформацію про це передає TechCrunch з вказівкою на представника компанії.

«Ми дійсно скасували деякі позиції в рамках управління витратами в цій складній економічній ситуації. Постраждали кілька відділів, загалом 9% нашого персоналу», зазначив співрозмовник видання.

Згідно з інформацією від ZoomInfo, в компанії Brave Software працює 172 співробітники. Отже, в результаті заходів з раціоналізації, що були проведені, приблизно 15 працівників може бути вплинуто хвилею звільнень.

В лютому 2023 року браузер Brave додав підтримку застосунків з екосистеми Solana. У серпні того ж року компанія анонсувала тестування програми з вбудованим ШІ-асистентом Leo та підтримку преміальної підписки, доходи від якої планують використовувати на оплату хостингу.

Глобальний спад у фінтех-секторі змусив багато великих компаній оптимізувати свої витрати, включаючи скорочення персоналу. Деякі інші компанії, такі як Ledger і Chainalysis, також повідомили про проведення схожих заходів.

Раніше було зазначено фінансові проблеми навіть у великого виробника ASIC — Bitmain Technologies, який відклав виплату зарплат своїм співробітникам.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все