Цей час настав. Microsoft зробила платну версію свого ІІ-помічника Copilot

  • 17 января, 12:01
  • 3749
  • 0

Майже через рік після випуску чат-бота зі штучним інтелектом Bing Chat на основі ChatGPT, який у результаті був перейменований на Copilot, Microsoft пропонує платну підписку з розширеним функціоналом.

Нова передплата Copilot Pro надає пріоритетний доступ до новітніх моделей з ІІ. На даний момент це GPT-4 Turbo.

«Завдяки Copilot Pro ви матимете доступ до GPT-4 Turbo під час пікових навантажень для більш швидкої продуктивності і, незабаром, можливість перемикатися між моделями, щоб оптимізувати роботу на ваш вибір. … Надається можливість створити свій власний Copilot GPT – налаштований Copilot, адаптований для конкретної теми – у нашому новому Copilot GPT Builder (з'явиться незабаром) за допомогою простого набору підказок», – йдеться у повідомленні у блозі Microsoft.

Крім цього, за 20 доларів США на місяць користувачі отримають доступ до вдосконаленого генератора зображень із штучним інтелектом Image Creator від Designer. Він, обіцяють у компанії, працюватиме швидше, забезпечить кращу якість зображень та дозволить генерувати малюнки в альбомній орієнтації.

Також Microsoft розширює доступ до Copilot для невеликих організацій. Copilot для Microsoft 365 тепер доступний для малого бізнесу з пакетами Microsoft 365 Business Premium та Business Standard. Клієнти можуть придбати від 1 до 299 місць за ціною 30 доларів США на особу на місяць.

“Copilot для Microsoft 365 став загальнодоступним для підприємств у листопаді. … Сьогодні ми раді повідомити, що Copilot для Microsoft 365 тепер доступний для організацій будь-якого розміру без мінімальної кількості місць», — зазначають у Microsoft.

У грудні Microsoft запустила спеціальну програму, яка пропонує доступ до помічника на основі штучного інтелекту Copilot з мобільних пристроїв. Copilot вже доступний на Android та iOS.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все