ChatGPT може аналізувати візуальну інформацію та виражати її у текстовій формі

  • 25 сентября, 14:37
  • 3735
  • 0

OpenAI оголосила про важливе оновлення для ChatGPT, яке дозволить цьому чат-боту аналізувати зображення, слухати аудіофайли і висловлювати текстові результати своїх обчислень. Розробники стверджують, що ці нові можливості розширять сценарії використання ChatGPT. Наприклад, користувач може використовувати це під час подорожі, фотографуючи пам'ятки та запитуючи додаткову інформацію. Або вони можуть запросити асистента прочитати казку на ніч для своєї дитини.

Для активації голосового режиму вам потрібно відкрити мобільний додаток і перейти до розділу "Налаштування" (Settings), після чого вибрати опцію "Нові функції" (New Features). Після цього, вам необхідно натиснути на іконку навушників, яка розташована в правому верхньому куті головного екрану, і обрати один із п'яти доступних голосів.

Ця функція базується на новій моделі перетворення тексту в мовлення. За словами OpenAI, вона здатна створювати дуже правдоподібний звуковий результат на основі тексту і короткого аудіосемплу всього кількох секунд. Безпека голосових функцій та розпізнавання зображень в ChatGPT

Розробники наголошують на великій увазі, яку приділено безпеці функцій, щоб запобігти зловживанню ними шахраями. Компанія навіть співпрацювала з акторами для створення голосового асистента.

Додатково, спеціальний колектив провів тестування моделі обробки зображень на предмет "галюцинацій" в ChatGPT. Це дослідження допомогло розробникам налаштувати ключові аспекти для відповідального використання.

OpenAI також нагадує про обмеження моделі та не рекомендує використовувати ChatGPT у випадках підвищеного ризику без належної перевірки.

Коли голосові функції та можливість завантаження зображень будуть доступні в ChatGPT

OpenAI поступово впроваджує можливості роботи з зображеннями та голосом. За інформацією розробників, оновлення буде доступне протягом двох тижнів.


Теги: ai ші
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все