ChatGPT сприяв виникненню мемкоїну, обсяг торгів якого перевищив $12 мільйонів

  • 21 сентября, 07:35
  • 3755
  • 0

Розробник використав штучний інтелект для створення мемкоїна AstroPepeX. ChatGPT сприяв у придумуванні назви та генерації коду для цього нового токена. Обсяги торгів AstroPepeX перевищили $12,9 мільйонів доларів за останні 24 години. Анонімний розробник використовував чат-бота зі штучним інтелектом ChatGPT для створення мемкоїна AstroPepeX.

Користувач під ім'ям CroissantEth, який раніше був активним на платформі Twitter, опублікував докладні відомості про процес створення і запуску мемкоїна. Він запросив ChatGPT придумати назву для нового токена, аналізуючи інші активи, які показували зростання. Крім того, розробник поєднав можливості чат-бота зі своїм власним скриптом для створення коду. Він стверджує, що ChatGPT допоміг йому створити та впустити в обіг мемкоїн AstroPepeX (APX) з нуля.

"Практично, GPT написав код для нас на основі стандартів контракту ERC-20, які ми надали в сценарії", - повідомив розробник.

Зараз цей актив торгується на децентралізованій біржі Uniswap, і за останні 24 години обсяг торгів склав $12,9 мільйонів. За інформацією, наданою Decrypt, при виборі назви мемкоїна, чат-бот зі штучним інтелектом провів аналіз близько десяти тисяч токенів, які торгуються на Uniswap. Він порівняв їх з даними щодо ринкової капіталізації, отриманими з ресурсів CoinGecko і CoinMarketCap.

Після створення назви та опису токена, ChatGPT передав дані в DALL-E - інший інструмент від OpenAI для генерації зображень. Цей інструмент сприяв створенню логотипу для нового мемкоїна.

Автор AstroPepeX відзначив, що має намір розробити користувальницький інтерфейс для свого коду, який дозволить навіть тим, хто не є технічними експертами, створювати токени на платформі Ethereum за допомогою ChatGPT.

Схожий сценарій відбувся у травні 2023 року, коли художник Ретт Менкайнд надав ChatGPT інструкції щодо створення мемкоїна TURBO. Ринкова капіталізація цього активу перевищила $50 млн.


Теги: ai ші
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все