Check Point придбає стартап Perimeter 81 за суму в $490 млн

  • 14 августа, 19:31
  • 3729
  • 0

Компанія у сфері кібербезпеки Check Point Software Technologies Ltd уклала угоду щодо придбання Perimeter 81 за $490 млн у формі безготівкової та безборгової угоди, що представляє менше половини вартості стартапу, яка була визначена чотирнадцять місяців тому, про це повідомляє Bloomberg. 

Планується, що ця угода буде завершена протягом третього кварталу, повідомила компанія Check Point у своєму заявленні. Як зазначено, обидві компанії мають ізраїльське коріння, з Perimeter 81, яка базується у Тель-Авіві.

Perimeter 81 спеціалізується на наданні хмарних рішень для забезпечення кібербезпеки та була оцінена в $1 млрд у червні 2022 року під час останнього раунду залучення фінансування. Різке зниження ціни в порівнянні з попередньою оцінкою свідчить про значні зміни в технологічних стартапах протягом останнього року, спричинені зростанням відсоткових ставок та економічною невизначеністю. Ця ситуація зробила інвесторів більш обережними, а отримання фінансування стало важчим завданням.

Check Point активно розширює свій портфель за рахунок придбання ізраїльських стартапів в галузі кібербезпеки, перейнявши вже сім з них за останні чотири роки. Придбання Perimeter 81 допоможе компанії розширити свої можливості з питань кібербезпеки мережі хмарних обчислень.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все