Чекайте на лист щастя. Microsoft пропонуватиме безкоштовно оновитися до Windows 11 ширшому колу користувачів

  • 7 марта, 12:17
  • 3687
  • 0

Починаючи з квітня 2024 року, Microsoft пропонуватиме більшій кількості користувачів Windows 10 безкоштовно перейти на Windows 11.

Починаючи з оновлень безпеки, які надійдуть у квітні, власники корпоративних пристроїв, що працюють під керуванням Windows 10 Pro та Pro Workstation, почнуть отримувати повідомлення з пропозицією оновитися до Windows 11. Перехід можна буде зробити безкоштовно, а процес оновлення можна відстрочити, щоб продовжувати безперервно використовувати комп'ютер необхідний час. При цьому користувачі зможуть активувати завантаження оновлень, що важить близько 4 ГБ, у фоновому режимі.

"Якщо ваша організація покладається на Microsoft в керуванні оновленнями Windows, незабаром ви почнете бачити новий інтерфейс користувача на відповідних пристроях Windows 10. Починаючи з оновлення системи безпеки за квітень 2024 року, після входу і після перезавантаження з'являтиметься нове повідомлення", - заявили в Microsoft на цьому тижні.

Оповіщення з пропозицією оновитися першими побачать ПК, які підключені до хмарного домену і відповідають критеріям відповідності Windows 11. відображатимуть екрани оновлень Windows 11.

NV Техно писав, що раніше компанія оголосила, що підтримка Windows 10 Pro завершиться 14 жовтня 2025 року. Для остаточної версії Windows 10 - 22H2, передбачені щомісячні безкоштовні оновлення безпеки, які надходитимуть до цієї дати. Після цього за поновлення доведеться платити.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий