Число відвідувачів ChatGPT зменшується третій місяць поспіль

  • 10 сентября, 05:01
  • 3742
  • 0

Популярний чат-бот зі штучним інтелектом від OpenAI,  зафіксував третій місяць поспіль зниження кількості місячних відвідувачів. Цю інформацію повідомило агентство Reuters, посилаючись на дані аналітичної компанії Similarweb

У серпні спостерігалося зниження кількості відвідувань вебсайту ChatGPT із настільних комп'ютерів і мобільних пристроїв по всьому світу на 3,2%, до 1,43 мільярда. Це відбулося після приблизного 10% зменшення у порівнянні із попередніми двома місяцями.

Крім того, середній час, який відвідувачі проводять на вебсайті ChatGPT, також зменшується кожен місяць, починаючи з березня, скорочуючись в середньому з 8,7 хвилин до 7 хвилин на сайті в серпні.

У серпні кількість унікальних відвідувачів вебсайту ChatGPT зросла до 180,5 мільйонів користувачів із попередніх 180 мільйонів.

Представники Similarweb вважають, що цей тренд може бути пов'язаний із студентами, які шукають допомоги у виконанні домашніх завдань: відсоток молодших користувачів вебсайту спадав протягом літа, але зараз починає зростати.


Теги: ai ші
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все