Ciklum об’єднує делівері-центри в Україні, Польщі та Болгарії – керівником став Віталій Нужний

  • 27 февраля, 12:00
  • 3719
  • 0

Міжнародна компанія з розробки програмного забезпечення та ІТ-аутсорсингу Ciklum вирішила об’єднати делівері-центри в Україні, Польщі та Болгарії під керівництвом Віталія Нужного.

  1. Нового очільника призначили 26 лютого, та відомо про це стало сьогодні. Ciklum вирішили об’єднати три країни в один кластер, щоб бути гнучкішими у роботі з клієнтами та розширювати можливості у цьому регіоні. Віталій має зосередиться саме на Україні, яка є найбільшим делівері центром компанії. 
  2. У Ciklum пишуть, що Віталій Нужний – управлінець в ІТ-галузі із 20 роками досвіду та потужною експертизою в BFSI та Automotive-секторах. Має досвід керування портфелями проєктів вартістю понад $100 млн та крос-функціональними інженерними командами з понад 2000 фахівців. 

Про Ciklum 

Це глобальна інноваційна компанія, що пропонує розробку технологічних рішень наступного покоління із застосуванням штучного інтелекту та винятковий клієнтський досвід. Компанія має команду із понад 4 000 інженерів, дизайнерів і консультантів. Ciklum вже понад 20 років є надійним партнером для своїх клієнтів і створює цифрові рішення, які дають бізнесам змогу розвʼязувати складні корпоративні виклики та прискорювати розвиток.

На початку лютого стало відомо, що Ciklum оголосила про придбання Infogen — американського розробника цифрових рішень. 


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи