Cisco долучиться до освітніх проєктів в Україні

  • 25 июня, 15:20
  • 3803
  • 0

Всесвітньо відомий виробник мережевого обладнання допоможе Україні розвивати платформу «Дія.Освіта». Cisco Country Digital Acceleration, що працює в 48 країнах, ціль даної програми – допомогти створити нові робочі місця, підвищити рівень ВВП та використовувати більше сучасних інновацій у державному та приватному секторах.

«Меморандум із Cisco – інвестиція в майбутнє і потужний сигнал для великих світових компаній посилювати співпрацю з Україною», – вказує Михайло Федоров.

Михайло Федоров - міністр цифрової трансформації, повідомив, що Cisco поділиться контентом з IT для «Дія.Освіта», зокрема інструментом Cisco Talent Bridge Matching Engine, який допоможе HR-фахівцям швидше та ефективніше шукати спеціалістів.
«Цифрові школи» Cisco нададуть 1600 девайсів із точками доступу Wi-Fi, щоб підключити школи до інтернету, і 1000 вебкамер.
Цього року Мінцифра запустила платформу «Дія.Освіта», де кожен може безоплатно здобути корисні цифрові навички, та повністю опанувати нову професію.«Дія.Освіта» вміщує сотні освітніх серіалів про найзатребуваніші професії на ринку праці, симулятори з реальними завданнями від експертів, відомих діячів та лідерів думок. На платформі можна пройти повний цикл здобуття професії.




0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий