Ідея підробітку за 15 хвилин: фрилансерка дала поради для отримання додаткових грошей

  • 26 июня, 11:27
  • 3688
  • 0

Знайти ідею додаткового заробітку можна легше, ніж здається (і на це треба менш як 15 хвилин). Для цього знадобиться два списки з вашими характеристиками. Таким способом пошуку додаткових грошей поділилася досвідчена фрилансерка, яка отримує тисячі доларів на місяць. 

У 2020 році Еліс Евердін почала займатися озвучуванням на фрилансі, а потім перетворила підробіток на бізнес, який приносив $15 тис. на місяць. Торік її прибуток трохи знизився, тож вона вирішила знайти ще одне джерело грошей. Так вона долучилася до компанії, яка надає карʼєрні консультації, і почала проводити заняття з пошуку додаткового заробітку.

«Я прошу клієнтів скласти два окремі списки: один – це навички людей, у чому вони вправні, а інший – речі, які їм подобаються, їхні пристрасті та хобі. Потім я прошу їх дивитися на обидві сторони списку та спробувати їх поєднати», – поділилась вона із CNBC.

До прикладу, якщо ви любите собак і маєте будинок, можете спробувати доглядати за тваринами. Така стратегія допомогла самій Еліс знайти собі додатковий заробіток. Так, вона хотіла виступати, а також їй подобається допомагати людям, тож жінка почала проводити семінари з розвитку навичок.

Додаткові питання для пошуку заробітку на стороні

Кеті Крістоф, яка веде блог про заробіток, радить поставити ще два запитання при виборі підробітку:

  1. Скільки я хочу працювати? Це допоможе визначитись між пасивним і активним доходом.
  2. Чи хочу я самостійно цим займатись? Деякі платформи, як-от Fiverr, можуть шукати вам клієнтів, взявши за це частину вашого заробітку.

Також Кеті радить переконатись, що ваша робота розвʼязує якусь проблему або ж потрапляє в конкретну нішу. Так, її сайт допомагає відвідувачам вибрати ідею заробітку на основі інтересів, навичок і вільного часу.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий