Уже друга покупка за рік. Українська Intellias придбала британську компанію – що відомо

  • 19 августа, 15:18
  • 3546
  • 0

Одна з найбільших українських IT-компаній Intellias придбала британську NorthLink Digital. Вона спеціалізується на консалтингу, рішеннях у сферах фінпослуг і страхування. Це вже друге поглинання за 2024 рік. 

NorthLink Digital заснована у 2016 році та має офіси в Лондоні та місті Тіс-Веллі. Серед її клієнтів – FinTech-компанії, хедж-фонди, міжнародні банки, а також із галузей електронної комерції, транспорту й логістики.

Як уточнює пресслужба, NorthLink Digital увійде в структуру Intellias, а її CEO та співзасновник Грехем Оррелл очолить бізнес-девелопмент FS&I вертикалі Intellias як віцепрезидент.

Психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців від Hillel IT School. Пройдіть психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців щоб дізнатися ваші сильні сторони, вподобання і інтереси і з'ясувати, яка IT-спеціальність вам підходить.

«NorthLink Digital має багаторічну експертизу в галузі цифрової трансформації, веб- та мобільної розробки, а також візуального та UX-дизайну. Це актуально для всіх наших клієнтів з галузі надання фінансових послуг у Європі, Північній Америці та на Близькому Сході», – зазначив CEO і співзасновник Intellias Віталій Седлер.

Зазначається, що угода, названа стратегічною, дозволить зміцнити можливості Intellias у сфері фінансових послуг та посилить її присутність у Великій Британії.

Сума угоди не розголошується.

Додамо, що це вже друга покупка Intellias цього року. У квітні компанія придбала 100% акцій американської C2 Solutions, яка зосереджена на Digital Health та Medical Devices. Сума угоди також не розголошувалась.

Також українська компанія і раніше укладала подібні угоди у Великій Британії. У 2022 році Intellias придбала Digitally Inspired. Вона спеціалізується на галузях роздрібної торгівлі та е-комерції.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий