DigitalOcean оголосив про придбання стартапу хмарних обчислень Paperspace на суму в $111 млн

  • 7 июля, 13:16
  • 3741
  • 0

Янсі Спруйлл, генеральний директор DigitalOcean, відзначив, що після інтеграції інфраструктури та інструментів Paperspace з продуктами DigitalOcean, клієнти зможуть з легкістю тестувати, розробляти та розгортати свої додатки з ші.

DigitalOcean, провайдер хмарного хостингу, оголосив про придбання Paperspace, стартапу з Нью-Йорка, який спеціалізується на хмарних обчисленнях та розробці штучного інтелекту. Угода була здійснена за $111 млн у готівковому еквіваленті.

Генеральний директор DigitalOcean, Янсі Спруйлл (Yancey Spruill), зазначив, що після інтеграції інфраструктури та інструментів Paperspace з продуктами DigitalOcean, клієнти зможуть легше тестувати, розробляти та розгортати свої штучно-інтелектуальні додатки. Він також наголосив, що клієнти Paperspace отримають доступ до хмарних сервісів DigitalOcean, таких як бази даних, сховища, хостинг застосунків, документація, навчальні посібники та надійна система підтримки.

Paperspace залишатиметься окремим підрозділом в складі DigitalOcean після угоди, і клієнти Paperspace не побачать негайних змін у своїх послугах. Стартап Paperspace залучив $35 млн від інвесторів, серед яких Battery Ventures, Intel Capital, SineWave Ventures та Sorenson Capital, до моменту придбання.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий