Додаток Google Maps отримав корисне оновлення

  • 6 апреля, 14:44
  • 4049
  • 0

Пандемія COVID-19 досі в «активній фазі», і багато підприємств закриваються, щоб обмежити поширення вірусу. Продуктові магазини звісно відкриті, але інколи готувати зовсім не хочеться. Звичайно, ресторани закриті для відвідування, але деякі пропонують доставку та послугу іжі «з собою». Тепер додаток Google Maps отримав корисне оновлення і допоможуть вам знайти місця, які пропонують такі послуги.

Нова функція вже вийшла для iOS та Android. Вона доступна в США, Канаді, Франції, Італії й інших країнах Європи та навіть в Україні. Замовити їжу прямо з програми «Карти» ви не зможете. Але натиснувши на певний заклад, ви перейдете на його контакти – там вже можна перейти на сайт або зателефонувати для здійснення Головна мета функції – показати заклади, які можуть доставити вам їжу в той час, коли виходити на вулицю може бути небезпечно.

Нові можливості ви побачите одразу, як відкриєте додаток Google Maps. Вгорі сторінки відображаються потрібні опції, натиснувши які додаток відсортує і покаже найближчі місця, що пропонують ці послуги. Під картою є також вкладка коронавірус, на якій представлена остання інформація про COVID-19 в Пошуку Google. Згідно з останніми даними, традиційні методи приготування їжі і стерилізації харчових продуктів вбивають коронавірус.


Теги: google maps
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все