Подорожі в часі. Google Maps тепер показують, як виглядала локація більше століття тому

  • 15 августа, 13:42
  • 3744
  • 0

Google анонсувала нову функцію Google Maps AR Experience, яка дозволяє переглядати, як виглядала та чи інша локація у 1900-х роках.

За допомогою інструментів доповненої реальності Google Maps тепер можна досліджувати місця та їх історичний контекст.

«Ви можете перенестися в 1900-і роки, щоб познайомитися з архітектурними концепціями Ейфелевої вежі, які так і не були реалізовані, або побачити заміські павільйони Exposition Universelle, які були тимчасово побудовані вздовж Сени для Всесвітньої виставки 1900-х років. Щоб дізнатися більше про ці пам'ятки, перегляньте інтерактивні інформаційні карти, які глибше занурюються в їхню історію та культуру», — повідомляє компанія у блозі.

Пізніше цього літа також буде додано можливість «перенестися в часі» ще далі і подивитися на те, як локації виглядали в минулому.

«Ви зможете вирушити ще далі у часі, щоб відчути історично точне переосмислення Парижа XVIII століття у доповненій реальності. Завітайте до Собору Паризької Богоматері, яким він був у 1789 році, та його околиці, досліджуйте 3D-відтворення Бастилії Сен-Антуан до Французької революції або огляньте знаменитий Палац Тюїльрі до його зносу сотні років тому», — наводить приклади Google.

Нові функції доступні для перегляду локації в Google Street View. Вони були розроблені у співпраці Google Arts & Culture та Ubisoft.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий