Нарешті. Пересуватися в Google Maps можна буде без підключення до Інтернету

  • 21 апреля, 09:00
  • 1621
  • 0

Карти Google починають використовувати супутникове з’єднання в тих випадках, коли користувач не може підключитися до Wi-Fi або мобільної мережі. У коді нової бета-версії Google Maps v11.125 ми знайшли згадку про те, що програма зможе визначати розміщення користувачів через супутникове з'єднання.

Як пише PiunikaWeb, нові рядки коду позначають на тому, що користувачі матимуть можливість оновити своє місце розташування в Google Maps кожні 15 хвилин, до п’яти разів у день, через супутникове з’єднання. Це може бути рятівною функцією, якщо користувач знаходиться в умовах, коли немає доступу до мережі.

Втім, ця функція буде працювати тільки на пристроях із супутниковим підключенням. Є сумніви, що серія Google Pixel 9 буде цією функцією, але її можна знайти у моделях iPhone 14 та iPhone 15.

Напередодні стало відомо, що смартфони від Google почнуть підтримувати нову функцію відправлення SOS-повідомлень. Вони будуть відправлятися екстреним службам за допомогою супутникових повідомлень. Також повідомлялося, що Google Maps почне підтримувати навігацію під час пересування тунелями.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все