Доповідь показує, що 48% інституційних інвесторів з США та Європи вкладають свої кошти в криптовалютні активи

  • 8 сентября, 19:46
  • 3738
  • 0

Amberdata та Coalition Greenwich недавно представили звіт під назвою "Digital Assets: Managers Fuel Data Infrastructure Needs", згідно з яким 48% інституційних інвесторів зі США та Європи розміщують свої інвестиції у криптовалютні активи. У більш ніж половини з них вартість цієї частки в портфелі перевищує $1 млн.

У звіті, який представили постачальник даних Amberdata та аналітична фірма Coalition Greenwich, було виявлено, що 48% інституційних інвесторів зі США, Європи та Великої Британії включають криптовалютні активи до своїх інвестиційних портфелів. Дослідники аналізували 60 інституційних інвесторів, включаючи великі компанії, венчурні фірми та сімейні фонди. За результатами дослідження, 48% з цих інвесторів визнали, що вкладають свої кошти в криптоактиви. З них 22% мають в портфелі криптовалютні активи вартістю від $1 млн до $10 млн, 19% інвестують в активи вартістю від $11 млн до $50 млн, і лише один інституційний інвестор контролює криптовалютні активи на суму $1 млрд.

Цікаво, що 85% респондентів зі США висловили оптимізм стосовно подальшої регуляторної підтримки галузі з боку влади, що вразило генерального директора Amberdata, Шона Дугласа.

Проте для інших 52% опитаних контрагентів головною перешкодою для входу на ринок є невизначеність в правовому полі. Інші чинники, які також ускладнюють участь у ринку, включають відсутність стандартизованих вимог щодо здійснення контролю за клієнтами (KYC/AML), податкові прогалини та проблеми зі зберіганням і забезпеченням безпеки криптовалютних активів.

За останню добу обсяг ліквідацій на ринку криптовалют перевищив $84 млн, що сталося під час стрибка курсу біткоїна до $26 370 та його подальшого зниження.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи