Доведеться почекати. Apple не випустить свій ШІ і розумну Siri в цьому році

  • 9 июля, 09:01
  • 3802
  • 0

Велике оновлення iOS, з яким користувачі отримають доступ до нових функцій штучного інтелекту Apple Intelligence, ймовірно, вийде лише навесні 2025 року.

Презентуючи функції штучного інтелекту власної розробки Apple Intelligence на WWDC у червні, компанія не повідомила про якісь чіткі терміни розгортання. У прес-релізі Apple пообіцяла, що Apple Intelligence буде доступна у майбутніх бета-версіях програмного забезпечення для iPhone, iPad та Mac.

Марк Гурман у статті для Bloomberg повідомляє, що Apple зробить свою систему штучного інтелекту Apple Intelligence доступною для підтримуваних пристроїв після оновлення iOS до версії 18.4. Це орієнтовно станеться навесні 2025 року, пише інсайдер.

У той же час очікується, що інтеграція ChatGPT і новий інтерфейс Siri з деякими покращеннями з'являться з оновленнями, які надійдуть восени. Генератор емодзі на основі штучного інтелекту та функції допомоги з написанням текстів будуть, ймовірно, додані пізніше.

Послідовність впровадження раніше анонсованих функцій ШІ стане очевиднішою з випуском бета-версій операційної системи для iPhone. Це не перший випадок, коли Apple додає нові функції точковими оновленнями для своїх операційних систем.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий