Експерти назвали AirPods Pro одноразовими: у чому причина

  • 1 ноября, 15:56
  • 4298
  • 0

Лабораторія iFixit, яка спеціалізується на розборі смартфонів та популярних аксесуарів, дослідила нещодавно анонсовані навушники AirPods Pro. Окрім ергономічного дизайну, якісної збірки та цікавих технологічних фішок експерти виявили у ґаджета одну неприємну особливість.

Особливості навушників. Ключовою характеристикою AirPods Pro стала наявність функції активного шумозаглушення. Однак на догоду компактності компанії довелося пожертвувати ремонтопридатністю новинки, повідомляє iFixit.

Без пошкодження корпусу можна зняти тільки замінні силіконові амбушюри вартістю 4 долари за пару. Відкрити чашку навушників вдалося лише за допомогою скальпеля – вона надійно приклеєна на клей-герметик.

Ще одна особливість пристрою – акумулятор з напругою 3,7 вольта, виконаний у форм-факторі "таблетки", який припаяний до плати пристрою. Усередині навушників є компактна котушка індуктивності для бездротової зарядки.

 

 

Особливості кейса. Розбору піддався і зарядний кейс AirPods Pro. Для вилучення компонентів фахівцям iFixit довелося скористатися лещатами і прикласти грубу силу.

Висновки. У висновку експерти iFixit підкреслили, що навушники не підлягають ремонту. Компоненти AirPods Pro надійно приклеєні всередині корпусу. У разі поломки в сервісному центрі Apple користувачеві просто запропонують придбати новий навушник або зарядний кейс, а зламаний екземпляр утилізують.


Теги: airpods pro
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий