Епічна угода. Apple домовилася про запуск ChatGPT на iPhone

  • 13 мая, 14:01
  • 3792
  • 0

Apple домовилася з OpenAI про впровадження функцій штучного інтелекту iPhone. ChatGPT повинен бути інтегрований в iOS 18, який очікується в найближчі тижні.

Угода з OpenAI дозволить Apple запропонувати популярного чат-бота як частину нових функцій штучного інтелекту, які вона планує анонсувати наступного місяця. Наразі обидві сторони завершують узгодження умов договору про використання, пише Bloomberg із посиланням на джерела.

Поява функцій ChatGPT очікується в наступній операційній системі для iPhone iOS 18. Відомо, що Apple запускатиме деякі з майбутніх функцій штучного інтелекту через центри обробки даних, оснащені власними процесорами.

Як писав NV Техно, Apple довгий час шукала партнерів для створення функції чат-бота, подібної до ChatGPT від OpenAI. Повідомлялося, що в переговорах із цього приводу, окрім OpenAI та Google, брала участь компанія Anthropic. Частина майбутніх функцій штучного інтелекту Apple прагнула запустити з обробкою даних на самому пристрої без залучення хмарних сховищ.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все