Facebook для iOS отримав «тихий режим»

  • 10 апреля, 09:53
  • 4096
  • 0

Вчора, 9 квітня, Facebook анонсував абсолютно новий «Тихий режим» (Quiet Mode) для свого основного мобільного застосунка. Цей режим припинятиме «більшість» push-повідомлень. Також, якщо ви заходитимете у додаток, а він буде активний, ви отримаєте відповідне нагадування.

Наразі, незрозуміло які сповіщення цей режим пропускатиме. Компанія зазначає, що є важливі сповіщення, такі як оновлення конфіденційності, що згідно з законом повинні бути відправлені користувачам. Цей новий режим також не слід плутати з існуючою функцією «відключення push-повідомлень» у налаштуваннях. Вона дозволяє відключити тільки push-сповіщення, але не ті, які знаходяться безпосередньо в самому додатку.

Новий тихий режим відображатиметься на інформаційній панелі «Ваш час у Facebook», яку він додав ще в листопаді 2018 року. Якраз після того як великі платформи та виробники пристроїв, такі як Apple і Google, почали просувати програми «цифрового здоров’я».

Це лише частина більшого оновлення панелі інструментів. Згодом додадуть лічильник загальної кількості відвідувань, вдень та вночі тощо. За словами компанії, зараз оновлення буде доступне користувачам iOS і в травні з’явиться для користувачів Android. Facebook також додав нові ярлики в налаштування повідомлень і налаштування панелі стрічки новин.

Новий тихий режим можна налаштувати як вручну, так і за певним розкладом. Він зупинятиме повідомлення з програми, зокрема, ці огидні значки Facebook Watch, та на системному рівні, тому ви не побачите нумерації пропущених повідомлень на значку програми в iOS.


Теги: facebook ios
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все