Все-таки ймовірний майбутній президент. Meta знімає обмеження з акаунтів Дональда Трампа Facebook і Instagram

  • 18 июля, 09:08
  • 3688
  • 0

Компанія Meta у п'ятницю заявила про зняття обмежень з акаунтів кандидата в президенти США Дональда Трампа у Facebook та Instagram.

Ці заходи було введено після штурму Капітолію США його прихильниками у 2021 році. У заяві Meta говориться, що Трамп більше не піддаватиметься суворішим санкціям за усунення, як кандидат від Республіканської партії. Про це пише Techxplore із посиланням на АР.

Аккаунти Трампа у Facebook та Instagram були заблоковані на невизначений термін після того, як 6 січня 2021 року його прихильники атакували Капітолій США. Було встановлено, що він хвалив у соціальних мережах людей, причетних до насильства. У лютому 2023 року його облікові записи були відновлені, але з загрозою штрафних санкцій за майбутні порушення. У п'ятницю Meta зняла це додаткове обмеження.

Компанія заявила, що вважає за важливе забезпечити політичне самовираження і надавати американському народу можливість чути думку кандидатів на пост президента на тих же підставах. У блозі Meta зазначено, що кандидати в президенти повинні дотримуватися тих самих стандартів спільноти, що й усі користувачі Facebook та Instagram, включаючи політику, спрямовану на запобігання розпалюванню ненависті та підбурювання до насильства.

Трампу, першому колишньому президенту, засудженому за злочин, також забороняли користуватися Twitter та YouTube. Хоча ці обмеження було знято минулого року, Трамп переважно спілкується на своїй платформі Truth Social.

Його профіль у Facebook, що налічує 34 мільйони користувачів, включає повідомлення, спочатку опубліковані на Truth Social, а також запрошення на мітинги та відеоролики з його кампанії.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий