Fireblocks придбав стартап BlockFold у галузі блокчейну за $10 мільйонів

  • 29 сентября, 12:23
  • 3821
  • 0

Постачальник криптокастодіальних послуг Fireblocks придбав контроль над платформою BlockFold з токенізації за $10 мільйонів. Про це повідомляє Bloomberg, посилаючись на інформовані джерела. BlockFold, заснований у 2021 році, спеціалізується на роботі з традиційними фінансами (TradFi) у сфері токенізації та розробці смарт-контрактів.

Представники обох компаній відмовилися від коментарів.

Ця аквізиція розширить можливості Fireblocks у сфері токенізації, включаючи налаштування, оркестрацію, розподіл і консультування.

Компанія вже співпрацювала з BlockFold у ряді проектів, включаючи пілотну програму National Australia Bank з трансграничним переказом стейблкоїнов.

У виданні було наголошено, що угода відбулася в умовах зростаючого інтересу великих гравців Уолл-стріт у випуску та торгівлі традиційними фінансовими активами у вигляді токенів, щоб спростити процеси та зменшити витрати.

У березні аналітики Citi прогнозували зростання капіталізації security-токенів до $5 трлн до 2030 року. За даними Boston Consulting Group, до цього часу ринок подібних активів може зрости до $16 трлн. Раніше компанія Ripple поглинула криптокастодіана Metaco зі штаб-квартирою в Швейцарії. Нагадаємо, у червні компанія Ethereum, ConsenSys, оголосила про інтеграцію інституційної версії гаманця MetaMask з Fireblocks. В серпні Fireblocks став учасником партнерської програми Mastercard щодо вивчення інновацій у сфері цифрових валют центральних банків (CBDC).


Теги: токен
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все