Gmail отримав функцію прикріплення листів

  • 10 декабря, 13:32
  • 5118
  • 0

Нова функція поштового сервісу Gmail безумовно цікава і досить корисна у певних випадках. Поштовий клієнт дозволить вам прикріплювати електронні листи до інших електронних листів, без потреби відкривати їх. Просто перетягніть один або декілька листів у вікно і все готово. В ролі альтернативи ви можете вибрати одне або кілька повідомлень електронної пошти у вікні розмови, а за допомогою кнопки меню (з трьох точок) вибрати «Переслати як вкладення».

Бувають ситуації, коли приєднання листів має сенс, ніж пересилання окремих листів. Наприклад, якщо ви хочете переслати кілька повідомлень, що стосуються однієї теми. Якщо ви прикріпите електронний лист, весь його вигляд буде збережений, завдяки чому третій стороні буде набагато легше зрозуміти про що мова, ніж якби ви просто пересилали кожну його частину окремо.

Відправка електронних листів у вигляді вкладень також дозволяє вам написати повідомлення одержувачам, підготувавши їх до того, що вони збираються прочитати. Вкладення можуть бути відкриті безпосередньо в обраному користувачем поштовому клієнті, оскільки кожний прикріплений лист стає файлом з розширенням «.eml». Ви можете прикріпити стільки листів, скільки хочете. Коли ви натиснете на таке вкладення, воно відкриється в новому вікні. Нова функція Gmail буде доступна від сьогодні і як бачите, у нас вже є.


Теги: gmail
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все