Google Chrome для ПК отримав корисну функцію

  • 10 октября, 07:18
  • 3996
  • 0

Нещодавно, Google представив функцію, яка дозволяє вам обмінюватися посиланнями між вашим ПК і смартфоном. Зараз компанія тестує аналогічну функцію для телефонних номерів в Chrome Beta 78. Якщо клацнути на номер телефона з гіперпосиланням або виділити його і натиснути правою кнопкою миші на будь-який інший номер в Google Chrome для ПК, ви можете зателефонувати на нього прямо зі свого смартфона.

Коли ви натискаєте на номер у Chrome Beta 78, в адресному рядку відкривається запит – з якого пристрою ви хочете зробити виклик. Ви також можете виділити і натиснути правою кнопкою миші на будь-який номер телефона, щоб відправити його на свій смартфон через пункт контекстного меню. У будь-якому випадку, ви отримаєте повідомлення з цифрами на вашому мобільному пристрої. Натисніть на нього, і номер автоматично з’явиться у програмі набору номера.

За замовчуванням ця функція у браузері повинна бути активною. Але якщо її нема, то скопіюйте та вставте цей рядок – . Тоді активуйте влучно названий прапор «Включити функцію дзвінка при натисканні на номер телефона». Потім перезавантажте Google Chrome для ПК і можете використовувати функцію.

Перевірено, що ця функція доступна на Android 9 і 10, але невідомо щодо старіших версій. Також схоже, що функція «Виклик з ваших пристроїв» не прив’язана до певної версії мобільного браузера Chrome. Тестування AndroidPolice відбувалось на стабільній 77 версії браузера на двох смартфонах без активованих прапорів.


Теги: Google Chrome
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все