Google Maps отримав нові функції для iOS та Android

  • 10 декабря, 13:04
  • 4864
  • 0

Люди користуються застосунком Google Maps, щоб спростити своє життя. Зокрема, для отримання порад і рекомендацій з урахуванням ваших щоденних поїздок на роботу. Або щоб бути в курсі, коли улюблені ресторани, продуктові магазини чи заклади можуть бути переповненими, щоб не довелось чекати у черзі. Ця інформація поліпшується завдяки історії місцезнаходжень. При включенні цей додатковий параметр допомагає зробити карти більш корисними, а також персоналізувати їх відповідно до потреб користувачів.

Протягом усього цього року Google прагнув спростити контроль, керування і видалення інформації про вашу історію місцезнаходжень. Історія розташування за замовчуванням відключена, і ви можете автоматично видалити всю або її частину при включенні. Були введені елементи автоматичного видалення, щоб ви могли зберігати дані тільки на 3 або 18 місяців. Тобто все, що довше цього, буде автоматично видалено. А режим інкогніто в Google Maps на Android не зберігає ваші пошуки місць у профіль Google. Тепер компанія випустила два оновлення – режим інкогніто для iOS та масове видалення історії відвідувань для Android.

Режим інкогніто в Google Maps для iOS

Режим інкогніто на iOS працює так само, як і на Android. У цьому режимі місця, які ви шукаєте або які відвідуєте, не будуть збережені у вашому профілі Google. Крім того, ви не побачите персоналізовані функції, наприклад рекомендації ресторанів, засновані на тих місцях, де ви були раніше. Використання режиму інкогніто на вашому смартфоні не призведе до відновлення історії місцезнаходжень, тому місця, які ви відвідуєте, не будуть збережені у вашій часовій шкалі.

Масове видалення історії відвідувань на Android

Часова шкала – це інструмент, який використовує вашу історію місцезнаходжень, щоб допомогти вам легко запам’ятати місця і маршрути, які ви відвідали. З масовим видаленням ви можете швидко знайти і видалити кілька місць з вашої часової шкали та історії місцезнаходжень одночасно. У вас все ще буде можливість видалити всю або частину вашої шкали за діапазоном дат в налаштуваннях історії місцезнаходжень. Ця функція стане доступною з наступного місяця.


Теги: google maps
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все