Google Play отримав перемикач налаштування теми

  • 1 марта, 09:58
  • 4138
  • 0

У 2019 Google додав загальносистемний темний режим у свою мобільну операційну систему – Android 10. Деякі мобільні додатки вже давно отримали підтримку темної теми, яку можна активувати у налаштуваннях цих програм. Однак, загальносистемний темний режим робив цей процес автоматично. Магазин додатків Google Play вже давно має цю підтримку. Однак, деяких турбував той факт, що для переключення на світлу тему в додатку необхідно змінити тему самої системи.

Більше цієї «проблеми» нема. Оскільки компанія додала в налаштування магазину Google Play перемикач з темної теми на світлу, і навпаки. Тобто, більше не потрібно підлаштовуватися під тему всієї системи і налаштувати все так, як хочеться саме вам. Якщо ж хочеться, щоб додаток магазина завжди дотримувався налаштувань системи, то оберіть опцію System default.

Як зазначається, нова функція, наразі, доступна тільки окремим пристроям. Але найближчим часом вона має стати доступною для більшої кількості смартфонів на Android. Новий режим доступний тільки для смартфонів з Android 10. Якщо у вас встановлена старіша версія операційної системи, то вам не пощастило.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все